BALKANSKI SEX & GRAD - ČIPKA I ČOKOLADA

NE PROPUSTITE…!!!

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na hit predstavu “BALKANSKI SEX & GRAD – ČIPKA I ČOKOLADA” koja će biti održana u petak, 25. novembra 2016. god. sa početkom u 20:00 h u Domu kulture opštine Novi Bečej.

Premijerno izvedena februara ove godine predstava je odmah osvojila srca gledalaca u mnogim gradovima Srbije i širom ex Jugoslavije.

Rezervišite karte na vreme! Prodaja po ceni 300 dinara radnim danima od 08-15h u prostorijama Doma kulture.

Uloge:

Čupka – Anita Petković

Čarna – Svetlana Milenković

Čajka – Nataša Jaramaz

Zverka – Mikan Kozomara

Performans je prožet muzičkim songovima uz obaveznog gosta iznenađenja.

Autori: Antileta Živković, Danijela Božičković-Radulović i Stanko Holcer

Režija i produkcija: Stanko Holcer

Radnja predstave je osmišljena kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima. One na duhovit način postavljaju mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu. Na pozornici će oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. Američka serija ,,Sex i grad “ osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerešive” probleme, dok Zverka, Mikan Kozomara tumači lik zgodnog zavodnika.

Čarna (koju igra Svetlana Milenković) još uvek je slobodna i traži čoveka svoga života, a Čupka (tumači je Anita Petković), srećno je udata, majka troje dece. Njih dve vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumeju i imaju slične probleme. Da bude malo još zaminimljivije u predstavi dolazi nam i Čajka koju glumi Nataša Jaramaz i ona sve predrasude ubija. Stigla je iz Dalmacije, sa velikim snovima i malo para…