Цртани филм: МАЛЦИ 2 – Груов почетак

-синхронизован-

Субота, 10.09.2022. у 17,00h

Дом културе општине Нови Бечеј

Улазница: 350 дин.

Оригинални наслов: Minions: The Rise of Gru

Почетак приказивања филма: 25.06.2022

Дужина трајања филма: 90 мин.

Држава/Година: УСА/2020

Жанр: анимирани, авантура, комедија

Глумци: Ђурђина Радић, Сандра Бугарски, Немања Живковић, Љубиша Динчић, Бојан Хлишћ, Милена Моравчевић, Данијел Корша, Марко Марковић, Лако Николић, Душица Новаковић

Режисер: Кели Балда, Бред Аблесон

Овог лета, највећа анимирана франшиза свих времена и глобални културни феномен представиће нам до сада неиспричану причу “МАЛЦИ 2: ГРУОВ ПОЧЕТАК”, о дванаестогодишњем дечаку који машта да постане највећи супер-зликовац на свету.

САДРЖАЈ

У јеку седамдесетих година прошлог века, у сред помаме за бујним распуштеним косама и звонцарама, Гру (Стив Карел) одраста у предграђу. Велики фан супер-групе супер-зликоваца, Гру смишља план како да постане довољно зао да може да им се придружи. Срећом, у томе има велику помоћ својих верних поданика, Малаца. Заједно, Кевин, Стјуарт, Боб и Ото, нови Малац који носи протезу и има очајничку потребу да угађа, развијају вештине док заједно са Груом граде своје прво склониште, експериментишу својим првим оружјем и крећу у своју прву мисију. Када је група зликоваца свргла свог вођу, легендарног борца Вилија Кобру (Алан Аркин), Гру добија прилику да постане њихов члан. Интервју не пролази добро, а постаће још горе када их Гру надмудри и тиме постане њихов смртни непријатељ. Док је у бекству, Гру ће се обратити за помоћ најнеочекиванијој особи, Вилију Кобри и откриће да је чак и лошим момцима потребна помоћ пријатеља.