Crtani film: ZOOTROPOLIS - Grad životinja - 3d – sinhronizovan

Petak , 04.03.2016. u 16,00h i 18,00h

Dom kulture opštine Novi Bečej

Ulaznica: 250 din.

Ulaznice u pretprodaji radnim danima od 08-15h u prostorijama Doma kulture.

Preslatki stanovnici grada Zootropolis, na čelu sa zečicom Džudi Hops i liscem Nikom Divljim, pružiće vam najlepšu zabavu namenjenu svim generacijama. Ne propustite priliku da upoznate životinje najrazličitijih vrsta kroz maštovitu i poučnu priču koju nam donosi studio Dizni.

Film je sinhronizovan na sprski jezik a glavne uloge poverene su glumcima Tamari Dragičević (zečica Džudi Hops) i Nikoli Vujoviću (lisac Nik Divlji). Pored njih, u sinhronizaciji filma učestvovali su i Bojan Žirović, Dimitrije Stojanović, Voja Brajović, Sara Jovanović…….

Moderni grad sisara, Zootropolis, nije ni nalik nekom drugom gradu. Sastavljan je od stambenih naselja poput luksuznog Sahara Skvera za pustinjske životinje, hladne četvrti Tundra za polarne medvede i losove, vrelog i vlažnog okruga Kišne šume, Male Glodarije za majušne sisare i Zečjeg okruga za milione i milione zečeva, a Savana Central je poput velikog kazana u kom životinje iz svih okruženja žive zajedno.

Zootropolis je mesto gde nije važno šta ste, od najvećeg slona, do najmanjeg rovca, možete biti bilo šta. Ali kad optimistična policajka Džudi Hop (Tamara Dragičević) stigne, ona će otkriti da to što je prvi zec u policiji među velikim i krupnim životinjama, nije lak zadatak. Odlučna u tome da se dokaže, ona će prihvatiti priliku da reši slučaj, čak i ako to znači da mora da se udruži sa prepredenim lisicem koji brzo govori, Nikom Divljim (Nikola Vujović), da bi rešila misteriju.