Позоришна представа ПОМАХНИТАЛИ’’ – Хит комедија

Продукција Ферзенг, Београд

Четвртак, 21.10.2021. у 20,00 сати

Позоришна сала Дома културе

Улазница: 300 дин.

Улазнице у претпродаји радним данима до 15,00h у просторијама Дома културе.

Број места ограничен.

Ауторски пројекат глумаца Татјане Кецман и Милоша Ђорђевића

Играју: Татјана Кецман и Милош Ђорђевић

На  Фестивалу дуодраме награђена – Награда за најбољу женску улогу

Представа је посвећена овисницима  фејсбука, инстаграма, као и другим  жртвама селфи културе и осталих облика  виртуелних вредности.

Ова комедија се бави се људима који су постали опседнути формом, статусним симболима, брендовима. На тој апсурдној и суманутој трци, која за циљ има успех (ма шта то значило!) потпуно губе компас. У свакој од сцена протагонисти заврше са нервним сломом због неких ситних тривијалних проблема који им ремете „савршену“ форму. Дане окончавају тако што, уморни од борбе, гужве, свађа, са осећањем незадовољства и изопштености, за утеху окаче селфи на коме све блиста баш како треба, савршено!

Татјана Кецман је дипломирала на Факултету драмских уметности у Београду. Аутор је дванаест представа у властитој продукцији “Ферзенг”, које се успешно играју како на сценама у Београду, тако и на сценама широм Србије и региона. Члан је Удружења драмских уметника Србије. За улогу у представи “Помахнитали” награђена је за најбољу женску улогу на фестивалу Дуодраме у Тополи. Добитница је и специјалне награде за најбољу женску улогу на “Арт Трема фесту” у Руми.

Милош Ђорђевић је дипломирао на Академија уметности у Новом Саду и члан је Народног позоришта у Београду. Добитник је награде Народног позоришта “Петар Банићевић”, награде за најбољег глумца на фестивалима “Позориште звездариште” и “Златни Ћуран”.