Szerda, 2019.02.06.  16,00h

Községi Művelődési Ház Törökbecse

Belépő: 250 din.

Jegyek elővételben kaphatók munkanapokon 08-15h-ig

Műfaj: Animirani, fantazija

Színészek: Peđa Damnjanović, Miomira Dragićević, Marko Dolaš, Alek Rodić, Ana Mirović, Ognjen Drenjanin, Jovana Cavnić, Đorđe Simić, Milan Zoričić, Simona Ćirović, Ivan Ivanov, Zoran Stojić

Rendező: Karsten Kiilerich

TARTALOM:

Aladin egy Pjort nevű kis faluban él édesanyjával, édesapjával és Rajko nevű kecskéjével. Pjort szép és érdekes falu, ám nagyon kicsi, ezért Aladin azokról a nagyvilági kalandokról ábrándozik, melyek ott rejtőznek a hegyeken túl. Apja nem támogatja szándékában, szerinte inkább komolyodnia kéne. A világ nem csak kalandokból áll, hanem veszélyekből is, ezért a kis faluban élőknek nem kell keveredni a külvilággal.

A fiútól elvárják, hogy apja nyomdokaiba lépjen és szabó legyen belőle, ám amikor váratlan lehetődéget kap, ő két kézzel ragadja meg. Egy gyönyörű repülő szőnyegen, amit El-Faztól kapott, hű kecskéjével együtt repül a Nap felé azzal a feladattal, hogy megtalálja El-Faz rég elveszett unokáját. A Szultán városa nagy és minden sarkon valami veszély fenyeget, de ez nem gátolja Aladint abban, hogy folytassa útját a repülő szőnyegén.