Szombat, 2018. 02. 03.  20,30h

Törökbecse községi Művelődési ház

Belépő: 250 din.

Belépő elővételben 08-15h óra között munkanapokon a Művelődési házban

Műfaj: vígjáték

Színészek: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović

Rendező: Milorad Milinković

Nikola (Gordan Kičić) a “Három perc siker) c. reality show negyven éves sztárja. Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy az oda jelentkezőket kegyetlenül sértegeti, ezért nagy becsben van tartva és komoly tiszteletnek örvend. Gonosz, méregtől tocsogó szavai mágnesként vonzzák a közönséget és a nézettséget a csillagokig emelik. Ezen kívül más reality és rejtett kamerás műsorok alkotója is. Az egész élete valójában egy reality műsor.

Legjobb barátja Zoran (Boris Milivojević) tulajdonosa a reality műsort készítő médiaháznak, és a barátja felesége Mira (Tamara Krcunović) ifjúkori nagy szerelme, amit kettejükön kívül senki sem tud.

Nikola élete akkor kezd más fordulatot venni, amikor azon gondolkodik, hogyan csináljon csillagot egy kislányból, akit az anyja akar érvényesíteni. Felállítják a rejtett kamerát, de ekkor minden a feje tetejére áll és már azon gondolkodik, hogy vajon őt akarják e csőbe húzni?Amikor végül megbizonyosodik, hogy bizonyos körülmények valódiak, kénytelen menteni a saját bőrét az egyetlen módszerrel, amit ismer: egy reality műsorral. De el kell döntenie a legfontosabbat: Az egész élete egy reality show? És mi benne a valóság, és mi a hazugság, ami növeli az értékeket?