Az elmúlt években a Coworking egyre népszerűbbé vált a világon, és így hazánkban is, és egyre gyakrabban választják a hazai vállalkozók figyelmét.
A Novi Becej Kulturális Központ földszintjén lévő hely felújítása megteremtette a feltételeket az ilyen jellegű üzletek építéséhez szükséges helyiségek kiadásához.

Szigorú definíció szerint a Coworking egy közös (megosztott) térben működik egy bizonyos díj megfizetésével. Ez a koncepció kiváló megoldásnak bizonyult az egyéneknek (frilenseri, tanácsadók) és az induló csapatoknak, akik korábban egy kávézóban vagy egy otthonban dolgoztak.

A hálózatépítés minden bizonnyal valami olyan élményt nyújt ebben a helyzetben, ami természetesen. Mind a régi, mind a hagyományos üzlet fejlesztése során mindig új kapcsolatok várnak, mivel a hasonló területeken dolgozó emberek közös érdeke, jó összeköttetési hely, különösen az IKT-technológiákkal foglalkozók számára.

Az összes érdeklődő magánszemély és vállalat számára az előadások, az oktatási workshopok, a promóciók, a szemináriumok és egyéb események kerülhetnek megrendezésre.

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_thumbnail”]