2018. október 15. és 20. között a törökbecsei “NB Teatar” Amatőrszínház szervezésében megtartották a 10. Jovan Knežević Caca Komédiafesztivált.

A versenyben a következő amatőr színházak vettek részt: “Teatar 91” Városi Színház – Akelsinac, “Bata Bulić” Színház – Petrovac na Mlavi, “Aleksandar Jokić” Amatőrszínház – Ljubovija, “Ivo Lola Ribar” AME – Teatar “Levo” – Belgrád és a “Brile” ME Amatőrszínház – Beočin.

A kísérő program keretén belül az aleksinaci “Teatar 91” Városi Színház gyerekelőadást is adott elő, megnyitották Stevan Davidović “A Szerb hivatásos színház bölcsője” c. kiállítását és bemutatták Miloš Galetin “Jedro za školjku” verseskötetét. A Festivált a törökbecsei “NB Teatar” “Sokakom kroz dušu paorsku” c. előadásának bemutatójával zárták.

Az előadásokat háromtagú zsűri bírálta: Aleksandar Volić – rendező, Milan Mađarev – teatrológus és Vladeta Sudarski – színész.

A legtöbb díjat az alesinaci “Teatar 91” Városi Színház kapta: a legjobb előadásért, különdíjat a csapatjátékért, a közönség különdíját, Srđan Stojadinović a legjobb férfi főszerepért megkapta a Caca-szalagot és Dragoslav Ranđelović a legjobb rendezésért járó díjat.

A “Brile” ME Amatőrszínház – Beočin színésznője, Olivera Miljatović Radaković nyerte a legjobb női föszerepért járó díjat, Sekula Pertović a legjobb díszletért járó díjat, valamint Slobodan Bob Živković a legjobb eredeti zenéért járo díjat nyerte.

A Teatar “Levo” nyerte a legjobb kosztümért járó díjat.