BALKÁNI HATÁR (Balkanska međa) – 2D

Hétfő, 2019.04.08.18,00h és 20,30h

Községi Művelődési Ház Törökbecse

Belépő: 250 din.

Jegyek elővételben kaphatók munkanapokon 08-15h-ig

Közvetlenül a Bosznia szerte dúló háború után a Balkánon újra forró a helyzet. A koszovói szerbek és albánok közötti konfliktusok ellenőrizetlenül növekednek, a szerb erők igyekeznek a „koszovói felszabadító hadsereget” megfékezni. A nemzetközi közösség azzal vádolja a belgrádi kormányt, hogy túlzott erőszakot alkalmaz, és az ENSZ beleegyezése nélkül a NATO elkezdi bombázni Szerbiát.

Műfaj: Akció, háborús

Színészek: Anton Pampušni, Milena Radulović, Miloš Biković, Aleksandar Radoičić

Rendező: Andrey Volgin

Tartalom:

Igaz történet ihlette a „Balkán határ” című filmet. Egy titkos műveletet mutat be az orosz különleges erők egy csoportjáról, akik Moszkvából parancsot kapnak, miszerint el kell folglalniuk a pristinai „Slatina” repülőteret a NATO csapatainak érkezése előtt, és megtartaniuk, amíg az erősítés meg nem érkeznek.

Miközben egy Boszniában állomásozó orosz zászlóalj érkezésére várnak, az Andrej Šatalov (Anton Pampusni) és Bek Ethoev (Jurij Kucenko) által vezetett különleges csapathoz csatlakozik a Belügyminisztérium két tagja, Vuk (Miloš Biković) és Fadilj (Aleksandar Radoičić), akik ádáz harcot vívnak az albán parancsnok Smuk (Aleksandar Srećković) csapata ellen.