Csütörtökön, 2019.02.28-án 9,30h-kor a „Pava Sudarski“ óvoda és 11,00h-kor a „Josif Marinković“ Ált. Isk. és a „Miloje Čiplić“ Ált. Isk. alsós tagozatú diákjainak részére.

Törökbecse Községi Művelődési Ház

Belépőjegy: 150 din

A musicalben 7 és 19 év közötti gyerek színészek vesznek részt, összesen 25-en, akik a Music EUTERPA stúdió tagjai. Ezt a zenei stúdiót Ana Aleksić Šajer , a zrenjanini Josif Marinkovic Zenei Középiskola tanára, Ronto Marta, orgonatanár és korrepetítor, valamint Sanja Radišić, a zrenjanini Toša Jovanović Nemzeti Színház színésznője vezeti. Ők hárman adaptálták és rendezték is a darabot.

A közönséget a jól ismert Disney musicaleiből származó zeneszámokkal vezetik át a mese világán, megsegítve pompázatos kosztümökkel és díszlettel. A minőségi zene és a tehetséges előadók előadása előfeltétele a jó teljesítménynek. Ám a közönség számára elsősorban az azonos korosztályú előadóművészek játéka érdekes.

Jöjjönek és nézzék meg, mi történik, amikor a törpék egy másik mesebe vándorolnak, amikor a gonosz tündérek jóvá válnak, amikor a tündérek és a törpék csatlakoznak Pán Péterhez, amikor a cipő megtalálja a tulajdonosát, és amikor a szerelem mindent legyőz. Türelmetlenül várják Önöket Hamupipőke, Ariel, Csipkerózsika, Bell, a törpék, Pán Péter , Hook kapitány, Jó tündér, Demóna, a mostoha és elkényeztetett lányai.