У Галерији ТАА у Дому културе општине Нови Бечеј у среду, 07. децембра 2022. године са почетком у 18,00 сати биће  отворена изложба  радова ученика  Школе за дизајн ’’Богдан Шупут’’ из Новог Сада која носи назив  У СУСРЕТ ЈУБИЛЕЈУ.

Школа за дизајн ‘’Богдан Шупут’’ 2023. годне слави 75 година од оснивања. Идући у сусрет том значајном јубилеју, школа предузима значајан број активности, а ова изложба представља једну од њих.

Богатство и атрактивност ове изложбе огледа се у деловању свих смерова: ликовни техничар, техничар дизајна ентеријера, техничар дизајна текстила, техничар дизајна амбалаже и техничар дизајна графике.

Континуирани рад довео је до тога да ученици вођени својим менторма активно учествују на бројним манифестацијама, изложбама и конкурсима, где заузимају значајна места и постижу завидне резултате. Драгоцена је и стална сарадња са музејима и галеријама како у Новом Саду, тако и у Србији. Потврда тога је и дугогодишња сарадња школе са УПИДИВ-ом и постојање обостране жеље да се ученицима пружи могућност да материјализују своје идеје које су у сваком тренутку иновативне, али вођене основним принципима уметности.