У петак, 13. септембра 2019.г. са почетком у 19,00 сати у галерији ’’Село’’ Дома културе Зоран Протић, регресотерапеут, одржаће трибину на тему РЕГРЕСОТЕРАПИЈА – емотивни пут у прошлост. Улаз је слободан.

Регресија као техника заснива се на реинкарнацији, феномену који признају и негују многе културе широм света. Зоран Протић припада 3. генерацији стручњака из области регресотерапије едукованој по методи Патрика Балинта, а која подразумева основну, пренаталну, технику рада на даљину, технику односа, детињства, архетипску и профилинг технику.

Многе ситуације, познанства, реакције или проблеми у нашим животима имају узрок потпуно необјашњив нашем рационалном уму. Закопане дубоко у нашој души, погрешно научене лекције, стечена искуства и усвојени обрасци одређују нашу личност, а да тога нисмо ни свесни. Регресотерапија представља терапеутски метод који омогућава приступ далеким сећањима из овог, пренаталног или чак неког од прошлих живота, тврде стручњаци, где се тај образац проналази, исправља и тиме вас ослобођа страхова, лоших навика, па чак и болести.