Четвртак, 28.02.2019. са почетком у 9,30 сати за полазнике ПУ ‘’Пава Сударски’’ и у 11,00 сати за ученике ОШ’’Јосиф Маринковић’’ и ОШ’’Милоје Чиплић’’ од 1. до 4. разреда.

Дом културе општине Нови Бечеј

Улазница: 150 динара

У мјузиклу учествује 25 деце глумаца узраста од 7 до 19 год. која су полазници Музичког ЕУТЕРПА студиа. Овај музички студио воде Ана Алексић Шајрер, професор соло певања у Средњој музичкој школи ‘’Јосиф Маринковић’’, Зрењанин, Марта Ронто, професор оргуља и корепетитор и Сања Радишић, глумица Народног позоришта „Тоша Јовановић“, које су и режирале и адаптирале овај мјузикл за децу под називом „МУЗИКОМ КРОЗ БАЈКЕ“.

Кориштене су нумере из познатих Дизнијевих мјузикала које проводе публику кроз бајке на атрактивно уређеној сцени и уз пригодне костиме. Квалитетна музика и извођење талентованих извођача су предуслови за добру представу која је интересантна пре свега публици која је вршњак са извођачима.

Дођите да видите шта се то деси када патуљци залутају у другу бајку, када зле виле постају добре, када се виле и патуљци удруже са Петром Паном, када ципелица пронађе своју власницу и када љубав све победи. Са нестрпљењем вас очекују ваши јунаци Пепељуга, Мала сирена, Успавана лепотица, Бел, Патуљци, Петар Пан, Капетан Лука, Виле, Грдана, Добра вила, Маћеха и њене размажене ћерке.