U utorak, 28. marta 2017. u pozorišnoj sali Doma kulture održan je koncert „MUSIC & LOVE“ u organizaciji Opštine Novi Bečej i Doma kulture opštine Novi Bečej.

Povod održavanja ovog koncerta bila je završnica međunarodne Nedelje tolerancije, a na repertoaru su bile arije, romanse, kancone, ali i filmska muzika i teme iz poznatih mjuzikla. Naša publika je uživala slušajući muzičke hitove, kao što su ‘’Stangers in the night’’, ‘’O sole mio’’, ‘’Besame mucho’’, ‘’New York’’, ‘’Tonight tonight’’ i mnoge druge…

Na koncertu su nastupili Zorica Belić, sopran, Aleksandar Stefan Radišević, bariton i Nevena Živković, klavir, a celokupan program je vodila naša poznata voditeljka i glumica, Marijana Mićić.

Zorica Belić, istakla je da je značaj medija koji prave ovakva dešavanja veoma veliki za širenje tolerancije naročito u pogledu života među različitim kulturama. „Danas je 28. mart, dan kada se završava međunarodna Nedelja tolerancije i solidarnosti naroda i borbe protiv rasizma. Nema lepšeg povoda, čini se, nego pokazati to umetnošću, muzikom, na nekoliko svetskih jezika, među divnom publikom, u divnoj sali gde sam još kao učenica muzičke škole u Novom Sadu pevala na takmičenjima „Obzorja na Tisi“ i, zaista, prepuna emocija nastupam večeras na ovom koncertu“ rekla je Belić. Ona je ovom prilikom istakla i da je kultura najlepši instrument za dosezanje istinskog suživota i tolerancije.