7. новембра 2021. године у Дому културе општине Нови Бечеј отворена је 22. Смотра ликовних уметника аматера Војводине. Организатори ове ликовне смотре су Савез уметничког стваралаштва аматера Војводине и Дом културе општине Нови Бечеј.

Изложба је обухватила 125 радова који су пласирани са зонских такмичења одржаних у Кули, Инђији, Бачкој Тополи, Пландишту, Србобрану и Новом Бечеју.

Овом приликом публици су се обратили  секретар Савеза уметничког стваралаштва аматера Војводине, Саво Мучибабић, који је истакао да су овакве смотре од немерљивог значаја за напредак аматерског стваралаштва и директор Дома културе, Новица Блажин.

Чланови жирија били су: Миле Игњатовић, историчар уметности, Габријела Сел, историчар уметности и Данијел Бабић, академски сликар.

 Овом приликом додељене су дипломе за освојено 1, 2 и 3 место, 16 похвала и 17 специјалних награда.

Прва награда:

Станија Вуковић из Куле и Драгомир Алексић из Старе Пазове

 Друга награда:

Снежана Кујунџић из Суботице, Јосипа Крижановић из Суботице и Лазар Момчиловић из Старе Пазове

 Трећа награда:

Мирослав Мунижаба из Сремске Митровице и Синиша Чолаковић из Војке

 Специјална награда:

Драгана Колачарић из Новог Кнежевца, Вера Башић Палковић из Таванкута, Ана Јухас из Старе Моравице, Сандра Стојиљковић из Суботице, Агнеш Ђукичин из Новог Бечеја, Снежана Давидовић из Куле, Тимон Тамаш из Куле, Ана Илић Пањковић из Сомбора, Марија Николић из Врбаса, Мирјана Панчић из Ветерника, Ана Берчек из Новог Сада, Љиљана Кузмановић из Новог Сада, Слободан Гарић из Гајдобре, Душко Стефановић из Шуљама, Бранко Орешчанин из Старе Пазове, Рудолф Руди Цетинић из Нових Бановаца, Даница Ћирковић из Старе Пазове.

 Похвала:

Агнеш Ваш из Бајше, Пирошка Тот Каша из Бечеја, Едит Зеребељи Тењи из Новог Бечеја, Катарина Влашкалин из Новог Бечеја, Весна Шарац из Кикинде, Светлана Петров Рацков из Кикинде, Божидар Бућинац из Пландишта, Радмила Балашевић из Беле Цркве, Емира Станојевић из Банатског Карловца, Тијана Јакшић из Панчева, Милица Кохут из Сомбора, Драган Дражић из Апатина, Новак Јововић из Врбаса, Лидија Бођанац из Новог Сада, Петар Вујовић из Новог Сада, Јована Крстић из Новог Сада.