У галерији ’’Село’’ Дома културе општине Нови Бечеј, 7. маја 2021. године отворена је изложба слика ’’OUT OF THE BOX’’ Новобечејке Агнеш Ђукичин. У име домаћина све присутне поздравила je Едит Зеребељи Тењи, сарадница у Дому културе. Сенка Влаховић, уметнички директор Банатског културног центра отворила је изложбу, а публици се обратила и ауторка изложбе. Отварање изложбе употпунила је музика Дуа Наутилус из Новог Сада, који чине Вишња Давидовић, вокал и гитара и Стефан Роквић, перкусиониста.

Агнеш Ђукичин сликарством је почела да се бави из хобија, први изазов су јој били сликање на стаклу и свили. Учествовала је на многобројним заједничким изложбама и сликарским колонијама и била награђивана за свој рад. Свила је и заувек остала једна од највећих сликарских љубави, али јој је последњих година нефигуративно сликање и модерни експресионизам сасвим заокупљују пажњу, те се окреће новим сликарским изазовима, едукује се и почиње да тражи нови ликовни израз.

’’Out of the Box’’ јој је трећа самостална изложба у којој сасвим мења ранији жанр и технику сликања, окреће се новим материјалима, бојама, структурама, великим форматима и новој ликовној естетици.

 Жеља јој је да овом изложбом стимулише своје суграђане, да без обзира на године, увек постављају себи нове циљеве, стално раде на себи, духовно напредују и да се никада не боје да буду ’’out of the box’’…