Novu priliku za uživanje imaće ljubitelji filmske umetnosti u Novom Bečeju u subotu, 19. oktobra 2013. godine. U Domu kulture biće prikazana tri filmska hita u popularnoj 3D tehnici. Od 17 časova na programu su ŠTRUMPFOVI 2, sinhronizovani animirani film za decu i odrasle, u 19 časova počinje sinhronizovani animirani film za decu i malo starije GROZAN JA 2, a za 21 sat zakazana je premijera drame GRAVITACIJA sa Sandrom Bulok i Džordžom Klunijem u glavnim ulogama.

Cena ulaznice je 250 dinara. Svi koji na vreme žele da nabave karte za ovaj filmski spektakl mogu to uraditi u Domu kulture radnim danima u vremenu od 8 do 15 časova.

U najnovijem filmu ŠTRUMPFOVI 2 zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. Nada se da će mu oni pomoći u smicalicama. Ubrzo uviđa da mu samo pravi Štrumpfovi mogu dati ono što želi, naravno jedino uz Štrumpfetinu tajnu čaroliju. Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz. Rasplet sledi 19. oktobra u Domu kulture.

Animirani film GROZAN JA 2 nam opet dovodi najvećeg superzabavnog zlikovca Gru. Nema zlikovaca kojima se radujemo ali je Gru taj koga jedva čekamo. Komična avantura uz već viđene predivne devojčice, urnebesno smešne Malce i mnogo novih potpuno otkačenih likova.

Za GRAVITACIJU autora Alfonsa Kuarona kritičari kažu da je najbolji film o svemiru ikada snimljen. U ovom drami nosioci glavnih rola su filmske mega zvezde Sandra Bulok i Džorž Kluni.