Последњих неколико година Cowоrking постаје све популарнији широм света, па тако и код нас, и све чешћа опција о којој домаћи предузетници размишљају.

Реновирањем простора у приземљу Дома културе општине Нови Бечеј створили су се услови за издавање простора ради успостављања оваквог вида пословања у нашем објекту.

Cowоrking је по стриктној дефиницији рад у заједничком (дељеном) простору уз плаћање одређене накнаде. Овакав концепт се показао као одлично решење за појединце (фриленсери, консултанти) и тимове који граде start up, који су раније посао радили из кафића или куће.

Netwоrking је дефинитивно нешто што предстаља предност у овој ситуацији, што свакако и јесте. При развоју како star up, тако и традиционалног пословања нови контакти су увек добродошли, јер простор у коме раде људи из сличних области, са заједничким интересовањима је прилично добро место за повезивање, нарочито онима који се баве ICT технологијама.

У простору се могу одржавати и предавања, едукативне радионице, промоције, семинари и друге форме догађаја за све заинтересоване појединце и фирме.

 

[ngg src=“galleries“ ids=“4″ display=“basic_thumbnail“]